پخت پند
طرز تهیه زولبیا :ماست را با نشاسته مخلوط کنید بزارید ده دقیقه بماند نا نشاسته حل شود.
نکته : نشاسته گل مخصوص زولبیا می باشد و فقط باید از این نشاسته استفاده کنید .
۲۴ساعت استراحت میدیم بعد از این زمان اگر روش حباب داشته باشد اماده است اگر حباب نداشته باشد با کمی جوش شیرین به ان بزنید . وقتی نشاسته حل شد خوب هم بزنید یکدست بشه اگر غلیظ بود کم کم زعفران را اضافه کنید .
امیدوارم از این شیرینی در ماه مبارک رمضان لذت ببرید .
نویسنده :مانوشا رضاپور![]()
![]()
+ نوشته شده در یکشنبه بیست و دوم اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت توسط زهرا محمد علی پور،مانوشا رضاپور،مهدیا مه
|
به نام خداوند لوح و قلم حقیقت نگار وجود و عدم